Cursus Dendera Massage & Healing
Holistische & Therapeutische Massage
 

In deze cursus leert u de basis van Dendera massage & Healing
en bij goed gevolg een diploma als men dat wilt

Je heb geen ervaring in massage nodig wel leuk en fijn vinden

Inhoud
Les 1 werking van het lichaam & de spieren, kennis maken met massage    
Les 2 Basisgrepen & rug    
Les 3 billen & benen    
Les 4 basis triggerpunten & Acupressuur ( simple en korte uitleg)    
Les 5 voorkant    
Les 6 armen    
Les 7 hals & hoofd    
Les 8 voorkant benen    
Les 9 hele lichaam massage    
Les 10 examen, met diploma

 
Dendera massage is een Holistische & Therapeutische massage, gericht op de balans van lichaam en geest.
Sinds 1990 ben ik met massage bezig, in 1993 ingewijd in Dendera Massage & Healing technieken.

Ik geef sinds 1993 Holistische Therapeutische massage, zowel als behandeling en als cursus. (1995) Naast reguliere opleidingen heb ook vele spirituele opleidingen gedaan, meer informatie op de site van Paraspirit http://www.paraspirit.org/index.php/martin-doornbos

De laatste tijd komen er steeds meer cursussen die die naam Holistische massage hebben. Ik heb ooit in de tempel van Dendera Egypte geleefd en daar deze massages gegeven. Ik ben in 2006 weer in deze tempel geweest en daar nieuwe inwijdingen e.d gekregen, de naam Dendera massage heb ik al in 1993 gebruikt, maar ben meer de naam Holistische massage gaan gebruiken.

Martin Doornbos is in 1991 begonnen met de massage behandelingen en in 1995 met het geven van de cursus en heeft intussen vele mensen met succes behandeld en mensen de methode geleerd.

aanmelden en  inschrijven cursus Dendera Massage & Healing
voor een behandeling kan een afspraak maken, mail naar post@paraspirit.org of bel 010 70 70 008

egepte-massagedendera 300

De behandeling / massage

LICH7 kl
Een massage duurt meestal tussen de 50 en 70 minuten, er is altijd een voorgesprek, om te kijken wat op dat monent actueel is. Hoewel ik ook over de kleding heen kan masseren, is een echte massage op de huid, een Magnetiseer of Reiki behandeling kan wel over de gewone kleding heen.
Mijn ervaring met vrouwen is, dat ze de eerste paar keren moeten wennen om op deze manier aanraakt worden, ze steeds meer vertrouwen krijgen in de mij en de behandeling. Ze kunnen zich steeds makkelijker ontspannen. Ik werkt stap je voor stapje, dan kan je langzaam steeds dieper gaan en diep liggende problemen aanpakken. Martin heeft veel ervaring met vrouwen die een negatieve seksuele ervaring gehad hebben. Hij gaat daar behoedzaam mee om, hij haalt de negatieven blokkaden weg en laat ze weer van hun eigen lichaam postief genieten. Genieten van aangeraakt worden. Stap voor stap, behandeling voor behandeling. Weer terug krijgen wat door de negatieve ervaring gestolen is. Steeds een stapte verder, wat zij aangeeft, hij gaat nooit verder dat zij wil en op dat moment kan. Ze kan ten alle tijden aangeven tot hier en niet verder. Hij heeft daar veel begrip voor, hij wil blokkaden afbouwen geen nieuwe maken.
Een holistische massage geeft je
meer
 • kracht
 • lenigheid
 • energie
 • vrijheid

en minder

 • pijn
 • stijfheid

  het geef een gevoel van vrijheid, innerlijke vrijheid

Blokkaden

 

Als men iets mee maakt dat fysiek pijn doet slaat het lichaam niet alleen de fysike pijn op maar in de aura ook de emoties, de emotionele energie. Deze energiën lijden tot spierkrampen en energetischeblokkaden. Deze behandelen we tijdens de massage en je komt er weer vij van. Veel rug klachten zijn niet alleen fysiek maar vooral energetisch - emotioneel van aart. Men draagt veel emoties op de rug. Deze zijn heel goed te behandelen.  De aura zit vol met dit soort energiën, ik heb door de jaren heen veel mensen kunnen helpen die in de reguliere zorg niks konden vinden of behandeld worden, "Het zit tussen de oren" word vaak gezegt, klopt ook een beetje, het zit dan niet in het fysiek lichaam, maar in een van de andere 3. Deze klachte zijn heel goed behandelbaar, te helen
meer info over de andere lichamen en chakra's op http://www.newagecentrum.nl/index.php/chakra-s-en-de-lichamen
Gevoelige mensen kunnen ook energiën (pijn) van anderen op pikken en lopen dus met energie & pijn van een ander rond, deze kunnen we weg halen en je er van bevrijden. Hier hebben we veel resultaat mee.

Gedurende het leven maakt de mens veel mee, soms leidt dit tot lichamelijke klachten. Deze klachten zijn vaak met massage te behandelen, vooral de zogenaamde psychosomatische klachten. De gewone massage technieken gaan helaas niet zover. Deze cursus is juist bedoeld om diep liggende klachten en blokkades te behandelen.

Al duizenden jaren gebruiken ingewijden van de Witte Broederschap massagetechnieken om de lichamen vrij te maken van allerlei blokkades en om de lichamen soepel en vrij te maken.

Holistische massage is een therapeutische vorm van masseren, die diep gaat en gebruik maakt van energieën. Holistische massage is een integrale vorm van masseren, die werkt in en met de vier lichamen. Geeft ontspanning voor de spieren en de geest en lost blokkades en spanningen op.

Emotionele spanningen en stress gaan vaak zitten in spieren en organen en geven allerlei klachten en blokkades. In deze cursus leert men om blokkades te behandelen, zelfs die blokkades die diep verborgen zijn. Veel lichamelijke klachten hebben een oorzaak in het etherisch lichaam of in het astraallichaam. Met deze techniek kan men deze klachten behandelen.Gedurende het leven maakt de mens veel mee, soms leidt dit tot lichamelijke klachten. Deze klachten zijn vaak met massage te behandelen, vooral de zogenaamde psychosomatische klachten. De gewone massage technieken gaan helaas niet zover. Deze cursus is juist bedoeld om diep liggende klachten en blokkades te behandelen.

Al duizenden jaren gebruiken ingewijden van de Witte Broederschap massagetechnieken om de lichamen vrij te maken van allerlei blokkades en om de lichamen soepel en vrij te maken.

Holistische massage is een therapeutische vorm van masseren, die diep gaat en gebruik maakt van energieën. Holistische massage is een integrale vorm van masseren, die werkt in en met de vier lichamen. Geeft ontspanning voor de spieren en de geest en lost blokkades en spanningen op. Emotionele spanningen en stress gaan vaak zitten in spieren en organen en geven allerlei klachten en blokkades. In deze cursus leert men om blokkades te behandelen, zelfs die blokkades die diep verborgen zijn. Veel lichamelijke klachten hebben een oorzaak in het etherisch lichaam of in het astraallichaam. Met deze techniek kan men deze klachten behandelen.

Holistische massage is een therapeutische vorm van masseren, die diep gaat en gebruik maakt van energieën. Holistische massage is een integrale vorm van masseren, die werkt in en met de vier lichamen. Geeft ontspanning voor de spieren en de geest en lost blokkades en spanningen op. Emotionele spanningen en stress gaan vaak zitten in spieren en organen en geven allerlei klachten en blokkades. In deze cursus leert men om blokkades te behandelen, zelfs die blokkades die diep verborgen zijn. Veel lichamelijke klachten hebben een oorzaak in het etherisch lichaam of in het astraallichaam. Met deze techniek kan men deze klachten behandelen.

 

 

Drukpunten

 

Er zijn 2 manieren om op de drukpunten te drukken zacht en hard, Als je met energie werkt kan zacht er op drukken met het zelfde resultaat als hard en pijnlijk drukken. Ik doe het zacht & liefdevol en gaat er strijkend 3 maal overheen. Dan komen de energetiesche blokkaden vrij en komt de spanning los, soms voelbaar als een electrische ervaring.

Op het lichaam zitten verschillende drukpunten, sommige bekent van Shiatsu en van Trikkerpunten, Schiatsu is een lering die werkt met drukpunten en energiebanen. Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) is een manier van lichaamstherapie of massage die onder andere is ontwikkeld in Japan door Tokujiro Namikoshi, en later door zijn zoon Toru Namikoshi. Beiden ontwikkelden hun kennis door "trial-and-error".Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash. De werkzaamheid van Shiatsu is niet wetenschappelijk bewezen.Bij Shiatsu worden de duimen, handpalmen, en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt door de behandelaar niet met spierkracht gewerkt maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen.
Namikoshi's zoon Toru studeerde chiropraxie in de VS. Hij verwierf kennis over de ruggengraat en de viscera (de interne organen in de buik- en borstholte) en breidde zo de kennis van de klassieke Shiatsu van zijn vader uit. Namikoshi was niet op de hoogte van de Chinese geneeskunst. Latere beoefenaars van Shiatsu, zoals Shizuto Masunaga (een student van Namikoshi), begonnen overeenkomsten te ontdekken met de Chinese geneeskunst daar waar het betreft de locaties waar op het lichaam druk wordt uitgeoefend. Deze komen overeen met de punten die in de Chinese geneeskunst als punten op meridianen bekendstaan (acupunctuurpunten). Echter, in tegenstelling tot de uit de Chinese geneeskunst bekende methoden acupunctuur en acupressuur waarbij specifieke, gedefinieerde punten op de meridianen gestimuleerd worden voor het behandelen van een aandoening, wordt bij Shiatsu op álle punten, die met een meridiaan overeenkomen, druk uitgeoefend. Mijn ervaring is dat men niet hard hoef te drukken, op de juiste manier is een kleine zachte druk voldoende, men kan beter vaak dan hard er op drukken. Ik gebruikt altijd een strijkende beweging.
b w emotional release points2b w emotional release points1

Trikkerpunten / Trigger points

Trikkerpunten / Trigger points zijn de overgangen tussen het zenuwstelsel en de spieren, er zijn intussen verschillende leringen ontstaan. De hersenen sturen via de zenuw een elektrisch signaal naar de spieren. De spieren spannen zich dan, als emotionele en mentale spanningen (stres) zijn, kunnen er verschillende zenuwprikkels tegelijk naar de spieren gaan, deze verstijven dan. Op het contactpunt van de zenuw en de spier wordt dan verwarrende signaalenergie opgeslagen. Door op een juiste manier erop te drukken, dit kan heel zachtjes en zonder druk, kan men de energie er uit ontladen. De spier kan zich dan weer ontspannen. De cliënt kan dit voelen of er elektrische energie stoomt, in feite is dit ook zo. Er kan zelf energie loskomen vanuit de kindertijd, dit heb vaak zelf meegemaakt. Het kan zijn dat men pijn in de arm heeft, maar de oorzaak ergens anders in het lichaam zit, in de baan van zenuw of zenuwknoop. Het wordt in Nederland vaak met naalden e.d. behandeld, ik werkt uitsluitend met mijn handen, werkt heel goed.

Cursus

curusus massage 2


aanmelden als e-cursus op http://lms.learningcentrum.nl/  of per mail op post@paraspirit.org

 voor behandelingen kan u een mailtje sturen naar post@newagecentrum.nl
of telefonisch een afspraak maken 010 22 70 245


 
 

Basiskennis en vaardigheid

LICH8
Het is de bedoeling dat men al over een basis massage kennis en ervaring beschikt. Tijdens de cursus wordt ingegaan op de werking van de vier lichamen van de persoonlijkheid: het stoffelijk, het etherisch, het astraal en het mentaal lichaam, hoe men deze kan masseren, reinigen en in harmonie brengt...

Energie en Magnetiseren

Omdat men niet alleen leert om het fysiek lichaam te masseren, maar ook leert werken in de andere lichamen wordt er in deze cursus veel aandacht gegeven aan energieën en aan magnetiseren & Reiki. Tijdens de massage worden er hogere energieën aan getrokken en gebruikt. In deze cursus is dit zo opgezet dat men deze technieken leert gebruiken en toepassen tijdens een massage. In deze cursus leert men hoe de kanalen & de chakra's van het etherisch lichaam gereinigd worden en leert men de hoge kosmische energieën aan te trekken en gebruiken. Verder leert men hoe het bio-magnetisch veld (Aura ) werkt en hoe men kan magnetiseren. De kosmische energiewetten worden uitgelegd, zodat men ook kan begrijpen hoe en waarom het zo werkt. Er wordt uitleg gegeven over het astrale en mentale gebied en de werking van hun energieën en hoe je deze kan behandelen.

Terug kom dagen

We organiseren regelmatig terug kom dagen om verder te ontwikkelen

Basiscursus

De basiscursussen, zijn korte weekend en avond cursussen die de basis uitleggen en leren. We hebben ook cursussen die dieper op de materie ingaan en een beroepsopleiding.

In al onze cursussen & workshops staan de leringen van de Witte Broederschap centraal, bevatten veel esoterische kennis (geheime kennis die de ingewijden gebruiken) en er wordt veel aandacht besteed aan de kosmische wetten. Er wordt niet alleen verteld en ervaren dat het werkt, maar ook hoe het werkt. Als men deze kennis en technieken gebruikt, kan men niet alleen aan anderen energie geven, maar ook gelijktijdig het eigen etherisch lichaam op een goede manier verder ontwikkelen.
cursus massage
Bij deze cursussen ontvangt u::  

Een e-cursus om thuis online te lezen en te studeren, een Certificaat en bij goed volg van het examen een Diploma.

Bij deze e-curusus zit ook een e-cursus menselijklichaam (fysologie)
Je kunt deze cursus zo vaak meedoen als je zelf wilt, want iedere keer wordt er een ander deel of laag aangepakt en kan je meer leren
2 weekenden van 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 17.00 of 10 avonden van 20.00 tot en 22.30

cursus massage-2

meer informatie over chakra's e.d staat op http://www.newagecentrum.nl/index.php/chakra-s-en-de-lichamen
over Energie & Magnetiseren op http://www.newagecentrum.nl/index.php/energie-en-magnetiseren

cursus masage 2
" />

Dendera Massage en Healing

 • Lesgevers
 • Martin Doornbos |
 • learning centrum |
 • Martin Doornbos |

 Cursus Dendera Massage & Healing
Holistische & Therapeutische Massage
 

In deze cursus leert u de basis van Dendera massage & Healing
en bij goed gevolg een diploma als men dat wilt

Je heb geen ervaring in massage nodig wel leuk en fijn vinden

Inhoud
Les 1 werking van het lichaam & de spieren, kennis maken met massage    
Les 2 Basisgrepen & rug    
Les 3 billen & benen    
Les 4 basis triggerpunten & Acupressuur ( simple en korte uitleg)    
Les 5 voorkant    
Les 6 armen    
Les 7 hals & hoofd    
Les 8 voorkant benen    
Les 9 hele lichaam massage    
Les 10 examen, met diploma

 
Dendera massage is een Holistische & Therapeutische massage, gericht op de balans van lichaam en geest.
Sinds 1990 ben ik met massage bezig, in 1993 ingewijd in Dendera Massage & Healing technieken.

Ik geef sinds 1993 Holistische Therapeutische massage, zowel als behandeling en als cursus. (1995) Naast reguliere opleidingen heb ook vele spirituele opleidingen gedaan, meer informatie op de site van Paraspirit http://www.paraspirit.org/index.php/martin-doornbos

De laatste tijd komen er steeds meer cursussen die die naam Holistische massage hebben. Ik heb ooit in de tempel van Dendera Egypte geleefd en daar deze massages gegeven. Ik ben in 2006 weer in deze tempel geweest en daar nieuwe inwijdingen e.d gekregen, de naam Dendera massage heb ik al in 1993 gebruikt, maar ben meer de naam Holistische massage gaan gebruiken.

Martin Doornbos is in 1991 begonnen met de massage behandelingen en in 1995 met het geven van de cursus en heeft intussen vele mensen met succes behandeld en mensen de methode geleerd.

aanmelden en  inschrijven cursus Dendera Massage & Healing
voor een behandeling kan een afspraak maken, mail naar post@paraspirit.org of bel 010 70 70 008

egepte-massagedendera 300

De behandeling / massage

LICH7 kl
Een massage duurt meestal tussen de 50 en 70 minuten, er is altijd een voorgesprek, om te kijken wat op dat monent actueel is. Hoewel ik ook over de kleding heen kan masseren, is een echte massage op de huid, een Magnetiseer of Reiki behandeling kan wel over de gewone kleding heen.
Mijn ervaring met vrouwen is, dat ze de eerste paar keren moeten wennen om op deze manier aanraakt worden, ze steeds meer vertrouwen krijgen in de mij en de behandeling. Ze kunnen zich steeds makkelijker ontspannen. Ik werkt stap je voor stapje, dan kan je langzaam steeds dieper gaan en diep liggende problemen aanpakken. Martin heeft veel ervaring met vrouwen die een negatieve seksuele ervaring gehad hebben. Hij gaat daar behoedzaam mee om, hij haalt de negatieven blokkaden weg en laat ze weer van hun eigen lichaam postief genieten. Genieten van aangeraakt worden. Stap voor stap, behandeling voor behandeling. Weer terug krijgen wat door de negatieve ervaring gestolen is. Steeds een stapte verder, wat zij aangeeft, hij gaat nooit verder dat zij wil en op dat moment kan. Ze kan ten alle tijden aangeven tot hier en niet verder. Hij heeft daar veel begrip voor, hij wil blokkaden afbouwen geen nieuwe maken.
Een holistische massage geeft je
meer
 • kracht
 • lenigheid
 • energie
 • vrijheid

en minder

 • pijn
 • stijfheid

  het geef een gevoel van vrijheid, innerlijke vrijheid

Blokkaden

 

Als men iets mee maakt dat fysiek pijn doet slaat het lichaam niet alleen de fysike pijn op maar in de aura ook de emoties, de emotionele energie. Deze energiën lijden tot spierkrampen en energetischeblokkaden. Deze behandelen we tijdens de massage en je komt er weer vij van. Veel rug klachten zijn niet alleen fysiek maar vooral energetisch - emotioneel van aart. Men draagt veel emoties op de rug. Deze zijn heel goed te behandelen.  De aura zit vol met dit soort energiën, ik heb door de jaren heen veel mensen kunnen helpen die in de reguliere zorg niks konden vinden of behandeld worden, "Het zit tussen de oren" word vaak gezegt, klopt ook een beetje, het zit dan niet in het fysiek lichaam, maar in een van de andere 3. Deze klachte zijn heel goed behandelbaar, te helen
meer info over de andere lichamen en chakra's op http://www.newagecentrum.nl/index.php/chakra-s-en-de-lichamen
Gevoelige mensen kunnen ook energiën (pijn) van anderen op pikken en lopen dus met energie & pijn van een ander rond, deze kunnen we weg halen en je er van bevrijden. Hier hebben we veel resultaat mee.

Gedurende het leven maakt de mens veel mee, soms leidt dit tot lichamelijke klachten. Deze klachten zijn vaak met massage te behandelen, vooral de zogenaamde psychosomatische klachten. De gewone massage technieken gaan helaas niet zover. Deze cursus is juist bedoeld om diep liggende klachten en blokkades te behandelen.

Al duizenden jaren gebruiken ingewijden van de Witte Broederschap massagetechnieken om de lichamen vrij te maken van allerlei blokkades en om de lichamen soepel en vrij te maken.

Holistische massage is een therapeutische vorm van masseren, die diep gaat en gebruik maakt van energieën. Holistische massage is een integrale vorm van masseren, die werkt in en met de vier lichamen. Geeft ontspanning voor de spieren en de geest en lost blokkades en spanningen op.

Emotionele spanningen en stress gaan vaak zitten in spieren en organen en geven allerlei klachten en blokkades. In deze cursus leert men om blokkades te behandelen, zelfs die blokkades die diep verborgen zijn. Veel lichamelijke klachten hebben een oorzaak in het etherisch lichaam of in het astraallichaam. Met deze techniek kan men deze klachten behandelen.Gedurende het leven maakt de mens veel mee, soms leidt dit tot lichamelijke klachten. Deze klachten zijn vaak met massage te behandelen, vooral de zogenaamde psychosomatische klachten. De gewone massage technieken gaan helaas niet zover. Deze cursus is juist bedoeld om diep liggende klachten en blokkades te behandelen.

Al duizenden jaren gebruiken ingewijden van de Witte Broederschap massagetechnieken om de lichamen vrij te maken van allerlei blokkades en om de lichamen soepel en vrij te maken.

Holistische massage is een therapeutische vorm van masseren, die diep gaat en gebruik maakt van energieën. Holistische massage is een integrale vorm van masseren, die werkt in en met de vier lichamen. Geeft ontspanning voor de spieren en de geest en lost blokkades en spanningen op. Emotionele spanningen en stress gaan vaak zitten in spieren en organen en geven allerlei klachten en blokkades. In deze cursus leert men om blokkades te behandelen, zelfs die blokkades die diep verborgen zijn. Veel lichamelijke klachten hebben een oorzaak in het etherisch lichaam of in het astraallichaam. Met deze techniek kan men deze klachten behandelen.

Holistische massage is een therapeutische vorm van masseren, die diep gaat en gebruik maakt van energieën. Holistische massage is een integrale vorm van masseren, die werkt in en met de vier lichamen. Geeft ontspanning voor de spieren en de geest en lost blokkades en spanningen op. Emotionele spanningen en stress gaan vaak zitten in spieren en organen en geven allerlei klachten en blokkades. In deze cursus leert men om blokkades te behandelen, zelfs die blokkades die diep verborgen zijn. Veel lichamelijke klachten hebben een oorzaak in het etherisch lichaam of in het astraallichaam. Met deze techniek kan men deze klachten behandelen.

 

 

Drukpunten

 

Er zijn 2 manieren om op de drukpunten te drukken zacht en hard, Als je met energie werkt kan zacht er op drukken met het zelfde resultaat als hard en pijnlijk drukken. Ik doe het zacht & liefdevol en gaat er strijkend 3 maal overheen. Dan komen de energetiesche blokkaden vrij en komt de spanning los, soms voelbaar als een electrische ervaring.

Op het lichaam zitten verschillende drukpunten, sommige bekent van Shiatsu en van Trikkerpunten, Schiatsu is een lering die werkt met drukpunten en energiebanen. Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) is een manier van lichaamstherapie of massage die onder andere is ontwikkeld in Japan door Tokujiro Namikoshi, en later door zijn zoon Toru Namikoshi. Beiden ontwikkelden hun kennis door "trial-and-error".Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash. De werkzaamheid van Shiatsu is niet wetenschappelijk bewezen.Bij Shiatsu worden de duimen, handpalmen, en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt door de behandelaar niet met spierkracht gewerkt maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen.
Namikoshi's zoon Toru studeerde chiropraxie in de VS. Hij verwierf kennis over de ruggengraat en de viscera (de interne organen in de buik- en borstholte) en breidde zo de kennis van de klassieke Shiatsu van zijn vader uit. Namikoshi was niet op de hoogte van de Chinese geneeskunst. Latere beoefenaars van Shiatsu, zoals Shizuto Masunaga (een student van Namikoshi), begonnen overeenkomsten te ontdekken met de Chinese geneeskunst daar waar het betreft de locaties waar op het lichaam druk wordt uitgeoefend. Deze komen overeen met de punten die in de Chinese geneeskunst als punten op meridianen bekendstaan (acupunctuurpunten). Echter, in tegenstelling tot de uit de Chinese geneeskunst bekende methoden acupunctuur en acupressuur waarbij specifieke, gedefinieerde punten op de meridianen gestimuleerd worden voor het behandelen van een aandoening, wordt bij Shiatsu op álle punten, die met een meridiaan overeenkomen, druk uitgeoefend. Mijn ervaring is dat men niet hard hoef te drukken, op de juiste manier is een kleine zachte druk voldoende, men kan beter vaak dan hard er op drukken. Ik gebruikt altijd een strijkende beweging.
b w emotional release points2b w emotional release points1

Trikkerpunten / Trigger points

Trikkerpunten / Trigger points zijn de overgangen tussen het zenuwstelsel en de spieren, er zijn intussen verschillende leringen ontstaan. De hersenen sturen via de zenuw een elektrisch signaal naar de spieren. De spieren spannen zich dan, als emotionele en mentale spanningen (stres) zijn, kunnen er verschillende zenuwprikkels tegelijk naar de spieren gaan, deze verstijven dan. Op het contactpunt van de zenuw en de spier wordt dan verwarrende signaalenergie opgeslagen. Door op een juiste manier erop te drukken, dit kan heel zachtjes en zonder druk, kan men de energie er uit ontladen. De spier kan zich dan weer ontspannen. De cliënt kan dit voelen of er elektrische energie stoomt, in feite is dit ook zo. Er kan zelf energie loskomen vanuit de kindertijd, dit heb vaak zelf meegemaakt. Het kan zijn dat men pijn in de arm heeft, maar de oorzaak ergens anders in het lichaam zit, in de baan van zenuw of zenuwknoop. Het wordt in Nederland vaak met naalden e.d. behandeld, ik werkt uitsluitend met mijn handen, werkt heel goed.

Cursus

curusus massage 2


aanmelden als e-cursus op http://lms.learningcentrum.nl/  of per mail op post@paraspirit.org

 voor behandelingen kan u een mailtje sturen naar post@newagecentrum.nl
of telefonisch een afspraak maken 010 22 70 245


 
 

Basiskennis en vaardigheid

LICH8
Het is de bedoeling dat men al over een basis massage kennis en ervaring beschikt. Tijdens de cursus wordt ingegaan op de werking van de vier lichamen van de persoonlijkheid: het stoffelijk, het etherisch, het astraal en het mentaal lichaam, hoe men deze kan masseren, reinigen en in harmonie brengt...

Energie en Magnetiseren

Omdat men niet alleen leert om het fysiek lichaam te masseren, maar ook leert werken in de andere lichamen wordt er in deze cursus veel aandacht gegeven aan energieën en aan magnetiseren & Reiki. Tijdens de massage worden er hogere energieën aan getrokken en gebruikt. In deze cursus is dit zo opgezet dat men deze technieken leert gebruiken en toepassen tijdens een massage. In deze cursus leert men hoe de kanalen & de chakra's van het etherisch lichaam gereinigd worden en leert men de hoge kosmische energieën aan te trekken en gebruiken. Verder leert men hoe het bio-magnetisch veld (Aura ) werkt en hoe men kan magnetiseren. De kosmische energiewetten worden uitgelegd, zodat men ook kan begrijpen hoe en waarom het zo werkt. Er wordt uitleg gegeven over het astrale en mentale gebied en de werking van hun energieën en hoe je deze kan behandelen.

Terug kom dagen

We organiseren regelmatig terug kom dagen om verder te ontwikkelen

Basiscursus

De basiscursussen, zijn korte weekend en avond cursussen die de basis uitleggen en leren. We hebben ook cursussen die dieper op de materie ingaan en een beroepsopleiding.

In al onze cursussen & workshops staan de leringen van de Witte Broederschap centraal, bevatten veel esoterische kennis (geheime kennis die de ingewijden gebruiken) en er wordt veel aandacht besteed aan de kosmische wetten. Er wordt niet alleen verteld en ervaren dat het werkt, maar ook hoe het werkt. Als men deze kennis en technieken gebruikt, kan men niet alleen aan anderen energie geven, maar ook gelijktijdig het eigen etherisch lichaam op een goede manier verder ontwikkelen.
cursus massage
Bij deze cursussen ontvangt u::  

Een e-cursus om thuis online te lezen en te studeren, een Certificaat en bij goed volg van het examen een Diploma.

Bij deze e-curusus zit ook een e-cursus menselijklichaam (fysologie)
Je kunt deze cursus zo vaak meedoen als je zelf wilt, want iedere keer wordt er een ander deel of laag aangepakt en kan je meer leren
2 weekenden van 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 17.00 of 10 avonden van 20.00 tot en 22.30

cursus massage-2

meer informatie over chakra's e.d staat op http://www.newagecentrum.nl/index.php/chakra-s-en-de-lichamen
over Energie & Magnetiseren op http://www.newagecentrum.nl/index.php/energie-en-magnetiseren

cursus masage 2

Dendera Massage is een activiteit / cursus van Spritueel Centrum Paraspirit
Anay Wellness  kvk Rotterdam  nr 24267162  &  Stichting Point of Light
Aert van Nesstraat 1-O 2901 BH Capelle West  010 70 70 008

Copyright © 1993-2018. All Rights Reserved designed by Anay ict

Training informatie

Aaanbiedings prijs
EUR 300.00

Coaches

Martin Doornbos

Martin Doornbos

learning centrum

learning centrum

Martin Doornbos

Martin Doornbos